Training : "Van woorden naar daden; in 4 stappen naar échte resultaten!"

Ik leer managers het geheim van resultaatgericht vergaderen zodat vergadertijd met 50% verminderd wordt en de resultaten van de organisatie behaald en verbeterd worden!

Iedereen heeft recht op effectieve vergaderingen

Vergaderen en overleg beslaat voor elke manager in de zorg wel 80% van de werkweek. Het is het meest belangrijke communicatiemiddel dat je tot je beschikking hebt.
Mijn missie is om managers het geheim van resultaatgericht en effectief vergaderen te leren. Ik heb een 4-stappen model ontwikkeld waarmee iedereen een maximaal effectieve vergadering kan leiden.

Vergaderen is zinnig als je een doel wilt bereiken, aldus Dieuwkje, manager in de zorg

Hoe zou je het vinden als:

  • Jij als gesprekleider de vergadering leidt?
  • Er tijd is op de agenda voor de inhoudelijke punten?
  • Afspraken en actiepunten worden vastgesteld, vastgelegd en ook worden uitgevoerd?
  • Alle deelnemers aan tafel gelijkwaardig zijn en de minderheid niet ontkend wordt?
  • Jij een besparing in tijd en geld kunt realiseren voor jezelf én de organisatie?
Deze training is een goede investering om een dag te besteden aan datgene wat ik het vaakst doe: vergaderen, aldus Heleen, programmamanager gemeente Rotterdam

Wil jij in 4 stappen naar een effectievere vergadering?

Schrijf je dan in voor onderstaande 1-daagse training die ik dit najaar organiseer. De training duutn van 9.30-16.30 uur en worden gegeven op een unieke locatie in Arkel (regio Gorinchem).

 

  • vrijdag 28 november 2014

Wat leer je tijdens deze training?

In deze 1-daagse training leer ik jou de vier stappen naar een effectieve en resultaatgerichte vergadering. Met de kennis en de oefeningen creëer je een dagdeel per week vrije ruimte in je agenda. Maar je krijgt meer.
Ik kom vier weken na de trainingsdag bij je langs voor een terugkomgesprek. We staan stil bij de resultaten die je al hebt behaald, en wat je tegenkomt op het pad naar een effectievere vergadering. Om uiteindelijk naar 50% minder vergadertijd in je agenda te gaan ga je alle vier de stappen gebruiken. Ik help je daar graag bij.

Afbeelding Training STUWKRACHTmanagement

Investering

Deze training, inclusief het terugkomgesprek kost  €997,- pp (ex 21% BTW)
Je kunt je opgeven voor de training "In 4 stappen van woorden naar daden" door mij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam en adres.

 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je tips ontvangen hoe je effectiever kunt vergaderen en zo tijd kunt besparen? Wil je op de hoogte blijven van de trainingen die ik organiseer? Geef je hieronder dan op voor mijn nieuwsbrief.
Hartelijk dank voor je aanmelding!